Vad gör vi?

Filmbyrån är ett modernt produktionsbolag som skapar film och hjälper företag från idé till slutkund. Vi ser till att det budskskap ni vll förmedla överensstämmer med det ni vill att vi producerar. Detta är inte alltid en självklarhet. 
Filmen vi producerar måste ha en förutbestämd destination samt i vilken kontext den skall den användas.
Skall den välkomna nya kunder till hemsidan eller ska den stärka redan starka band bland kunder ni redan har på Facebook. Ska den sprida kunskap bland era anställda eller ska den uppmana till ett ändrat beteende? 
De mål och användningsområden som ni fastställer formar den film vi skapar. Vi hjälper er att artikulera dessa mål så att de blir pricksäkra och effektiva.

UTBILDNING & WORKSHOP

Vi har fem års efarenhet av utbildning av film genom Apple Sweden. Vi är en av ytterst få företag i landet som har tillgång till en Certifierade Apple Trainer. Vi har erfarenhet av att hålla i många hundra timmars av utbildningar och workshops.
Vi ser till så att ni blir självgående och självförsörjande när det gäller enklare produktioner. Era anställda kommer att snabbt och enkelt kunna producera filmer som de kan dela med sig till resten av företaget. 
Läs gärna mer om Workshops och Utbildning. 

STRATEGI OCH DISTRIBUTION.

När man identiferat sin målgrupp och i vilket forum de finns i så är det viktigt att förstå vilka möjligheter som finns när det gäller spridningen av filmen i det specifika forumet. Hur ser vi till att rätt människor ser er film. Vad krävs för att konvertera? Var finns dessa människor och hur får man dom att interagera med er film. Detta hjälper vi er med.
Läs mer om strategi och distribution.

EN HELTÄCKANDE UPPLEVELSE

Vårt mål är att erbjuda en heltäckande upplevelse för allt som har med film att göra. Detta faktum gör att vår arbetssätt är under ständig utveckling. Vi hoppas vara i framkant när det gäller ny teknologi och marknadsföring så att våra kunder får en aktuell och i tiden rätt produkt.